Breeders’ Prize presented by Hankkija

Vuoden 2019 laskuissa 6-vuotiaille hevosille on virheellinen eräpäivä 29.8. Oikea laskun eräpäivä on 29.7.2019 eli viimeisen vuoden osallistumismaksun tulee olla suoritettuna ennen Nuorten Hevosten Festivaalia.

Kilpailun järjestää FWB-yhdistys ry. Kilpailu järjestetään joka vuosi jonkun suurtapahtuman yhteydessä (kansallinen kilpailu, näyttely tms.). Kilpailu käydään koulu- ja esteratsastuksessa.

Kilpailu- ja ilmoittautumisoikeus on kaikilla 6-vuotiailla FWB-hevosilla sekä varsoneilla 7-vuotiailla FWB-tammoilla, joilla ei ole varsa alla. Hevosen tulee olla  FWB-kantakirjaan ensirekisteröity, merkitty pääosastoon ja polveutuu jalostukseen hyväksytystä isäoriista. Kilpailu tulee maksaa sääntöjen mukaisesti.

Varmista kilpailuoikeus Breeders’ Prize kilpailuun, ilmoita varsa mukaan heti syntymävuonna! Toimi näin:

Maitovarsat:
Täytä ilmoittautumislomake tai lähetä vastaavat tiedot hevosestasi sähköpostilla info@finnishwarmblood.fi .

BP ilmoittautumismaksu, 20 €, maksetaan FWB-yhdistys ry:n tilille FI71 6601 0001 1274 71

Viestikenttään hevosen nimi ja rek. nro. Maksu on maksettava helmikuun loppuun mennessä, poikkeuksena ne hevoset, jotka saavat tämän jälkeen hevospassinsa. Ne voidaan ilmoittaa yksinkertaisella hinnalla, kunnes passi on omistajalla.

1-6-vuotiaat
Täytä ilmoittautumislomake tai lähetä vastaavat tiedot hevosestasi sähköpostilla info@finnishwarmblood.fi .

BP maksu maksetaan maksutaulukon mukaan (jälki-ilmoittautumisten osalta kaksinkertaisina) FWB-yhdistys ry:n tilille FI71 6601 0001 1274 71.

Uudistuneiden sääntöjen mukaan kaikkien hevosten osalta jälki-ilmoittautumiset tuplahintaan.

Mukana olevien hevosten tiedot näkyvät nettisivuilla olevassa listassa. Sieltä voi tarkistaa, että ilmoittautuminen on tullut perille.

Jatkossa kaikista hevosista lähtee marraskuussa automaattisesti kyseisen vuoden maksu.