Anne Niemi, Stall P

Kasvatan hevosia pienessä mittakaavassa, jolloin kaikkein tärkein asia on laadukas ja terve siitostamma. Ensimmäisen tammani Patrician ostin Ruotsista, ja sen emä Pärlemo oli Elit-tamma, joka oli palkittu myös vuoden tammana. Patrician tytär Apres Pearl on palkittu valioarvolla ja se on ainoa elossa oleva valiotamma Suomessa. Apres Pearlin tytär Roulette Russe P (BH Romanov) on kantakirjattu I-palkinnolla ja se tulee toivonmukaan seuraamaan emänsä jalanjälkiä. Näiden tammojen lisäksi ostin vuonna 2012 Saksasta oldenburgtamman Nightflyer T, joka on KWPN-kantakirjassa Elite-palkinnolla. Tämä tamma on samasta emästä kuin oldenburg-, hannover- ja westfalenjalostukseen hyväksytty ori Sorento Old, ja se on itse jättänyt jalostusoriin.

Tällä hetkellä paras kasvattini on DWB- ja FWB-kantakirjaan hyväksytty ori Duendecillo P (BH Romantic), joka kilpailee menestyksekkäästi kansainvälisellä S-tasolla. Sen puoliveljet Rasmussen P ja Hurriganes P seuraavat perässä, ja kaikki nämä kolme hevosta ovat tällä hetkellä Ruotsissa.

Ainoa tapa pärjätä kasvatuksessa on panostaa hyviin tammoihin ja ainakin minulla se on tuottanut tulosta. Vuosittain meillä syntyy yhdestä kolmeen varsaa, mikä on mielestäni meille sopiva määrä. Näistä pienistä määristä huolimatta vuonna 2014 Kyvyt Esiin -askellajifinaalin voittaja sekä Laatuarvostelun askellajihevosten kakkonen olivat molemmat tammalinjani tuotoksia.

Kasvatustoiminnan lisäksi toimin eläinlääkärinä ja oriaseman pitäjänä. Meillä on ollut astumassa Blue Horsin ja Stutteri Askin omistamia oreja.

 


Katso kasvattajan mahdolliset myytävät hevoset näistä linkeistä!

Ota yhteyttä kasvattajaan Anne Niemi

Sandasvägen 19
66600 Vöyri
+358400166325
anne.niemi@fimnet.fi
www.anneniemi.fi

3 + 15 =