Sanna Aalto, Cherrygarden’s

Cherrygarden’s tallilla Ruokolahdella kasvatamme laadukkaita, koulusukuisia FWB-, hannover- ja oldenburghevosia. Tammamme edustavat arvostettuja eurooppalaisia kouluhevoslinjoja: Hannovertamma Wildblume (Welser-Wenzel II) on KTK I (98789=41p). Wildblumen emä St.Pr. Weira on jättänyt jalostusoriit Noblemann ja Nocturno sekä useita valtionvaliotammoja. Wildblumen varsat ovat kauniita, hyväluonteisia ja hyvinliikkuvia. Ensimmäinen FWB-varsa Cherrygarden’s Dauphino (Dauphin) on koulutettu vaativalle tasolle. FWB-ori Cherrygarden’s So In Love (Sancisco) oli vuonna 2012 EBEF-näyttelyssä BIS III, ja on koulutettavana Warwick McLeanen luona Saksassa. FWB-ori Cherrygarden’s Wake Me Up (Pin Rock’s Black Velvet) palkittiin 2013 EBEF-näyttelyssä parhaana FWB-koulumaitovarsana.

Cherrygarden’s Hannovertamma St.Pr. Brooklyn (Belissimo M – Rotspon) polveutuu arvostetusta saksalaisesta Alarcona-tammalinjasta, joka periyttää erityisen hyvää luonnetta ja laadukkaita liikkeitä. Brooklynin ensimmäinen FWB-tammavarsa Cherrygarden’s Classic Rose (Royal Classic) jatkaa emänsä tammalinjaa. Classic Rosen ensimmäinen varsa Sunrice (Sezuan) voitti 2014 EBEF-näyttelyn pistein 9,04. Brooklynin orivarsa San Belizio (San Amour) oli 2012 EBEF-näyttelyssä jaetulla BIS I -sijalla. San Belizio on suomalais-saksalaisessa omistuksessa, ja se pyritään näyttämään loppuvuodesta 2014 hannoveroriiden jälkitarkastuksessa.

Oldenburgtamma Aphrodite (Rosentanz – Andiamo) polveutuu hollantilaisesta täysveripainotteisesta tammalinjasta. Aphroditen täysveli on hyväksytty Vechtan oldenburg körungissa. Aphrodite tulee samasta tammalinjasta kuin jalostusoriit Bretton Woods ja Chagall. Aphroditen FWB-tammavarsa Fit For Fun (Foudation) oli EBEF-näyttelyssä BIS II vuonna 2013 ja täyssisko Cherrygarden’s For Dancing oli 2014 EBEF-näyttelyssä BIS II. Oldenburgtamma Angelica (De Niro) jatkaa emänsä tammalinjaa.

Ota yhteyttä jos varsamme kiinnostavat, niin kerron mielelläni lisää.

Lämpimin terveisin, Sanna.


Katso kasvattajan myytävät hevoset näistä linkeistä!

Kasvattajalla ei tällä hetkellä myytäviä viereisissä linkeissä, kyselyt suoraan kasvattajalle!

Ota yhteyttä kasvattajaan Sanna Aalto

Ruokolahti
p. 040 – 7022606
sanna.aalto1@gmail.com
www.cherrygardens.net

5 + 2 =