Del-Horses

Del-Horses kasvattaa kilparatsastajina FWB-estehevosia kilparatsastajille. Del-Horsesin Kari Nevala on itse kilpaillut kansainvälisellä CSIW-tasolla esteratsastuksessa ja toimi kilpailu-uransa ajan Saksassa Holsteinin alueella. Kari onkin nähnyt monen kuuluisan holsteiner-oriin ja -kilpahevosen taipaleen pikkuvarsasta asti. Del-Horsesin Minna on asunut ja ratsastanut mm. Ranskassa Normandiassa, missä rakkaus hevoskasvatukseen syttyi.

– Tavoitteemme on kasvattaa kansainvälisen tason kilpahevosia Suomessa. Meillä on mahdollisuus käyttää kaikkia parhaita oriita Euroopasta. Tälläkin hetkellä meillä on tamma tiineenä yhdestä Saksan parhaimmista nuorista oriista ja toinen puolestaan yhdestä Ranskan parhaimmista nuorista oriista. Tulossa onkin ensi kesänä Saksa – Ranska maaottelu Suomen maaperällä, nauraa Minna.
– Meillä syntyy vuosittain hyvin vähän varsoja, yleensä vain yksi tai kaksi. Käytämme pääasiassa nuoria, moderneja, ikäluokkiensa parhaita oriita, jotka polveutuvat kansainvälisistä suoritussuvuista sekä vahvoista tammalinjoista. Kesällä 2014 meille syntyi ensimmäinen kolmannen sukupolven kasvatti. Kasvattajina olemme kuitenkin nuoria, mutta toivomme tulevaisuudessa kasvattiemme nousevan vahvasti esille kilparadoilla. Tavoitteenamme on ensin itse kouluttaa nuoret hevoset kilpailu-uransa alkuun ja vasta sitten myydä ne eteenpäin. Meille on erittäin tärkeää siitostammojen ja varsojen hyvinvointi – varsat hoidetaan rakkaudella ja ne rokotetaan, loishäädetään, vuollaan sekä raspataan säännöllisesti. Varsat käyvät näyttelyissä sekä Kyvyt Esiin -kilpailuissa ja kaikki röntgenkuvataan kaksivuotiaina.

Toivotamme kaikki varsoista, nuorista hevosista ja kasvatuksesta kiinnostuneet ottamaan meihin reippaasti yhteyttä, ehkä meillä kasvaa parhaillaan sinun tuleva kilpahevosesi!


Katso kasvattajan mahdolliset myytävät hevoset näistä linkeistä!

Ota yhteyttä kasvattajaan Del-Horses

Minna ja Kari
www.delhorses.com
Koski TL, Finland
+358 40 761 5849
minna@delhorses.com

3 + 10 =