Mari ja Kimmo Lahti, Topfoals Finland

Joroisissa – Savon Pariisissa – Mari ja Kimmo Lahti kasvattavat estehevosia vaativaan makuun.

”Haluamme kasvattaa hevosia, joilla on hyvä suorituskyky, luonne ja ratsastettavuus. Tavoitteenamme on myös, että hevosemme ovat terveitä ja kestäviä. Koska kasvatus on määrällisesti pientä, pyrimme tamma- ja orivalinnoillamme korkeaan laatuun ”, toteavat Mari ja Kimmo.

Tilalla hevoset elävät hevosen elämää ulkoillen laumassa isoilla laitumilla ja tarhoissa ympäri vuoden. Hevoset ovat luottavaisia sekä tottuneita käsittelyyn ja kuljetukseen. Isännän mottoa ”tehdään vähän, mutta kun tehdään, niin tehdään kerralla oikein” noudatetaan varsojen kasvatuksessa.

Nykyiset siitostammat ovat grand old lady Sorina ( Candillo ) ja Sorinan tytär Czarina L ( Clinton I ).
Kaksivuotiaan Quaretta L:n ( Quardino L – La Zarras ) toivotaan varsovan ennen siirtymistään urheiluun -toivottavasti uuden omistajan kanssa.

Sorinan jälkeläiset Quincia L ja Qualita L ovat jo näyttäneet kykynsä saaden voittoja ja sijoituksia sekä nuorten hevosten että avoimissa kansainvälisissä ja kansallisissa luokissa. Molemmat hevoset tekevät uraansa ulkomailla.

Muista kasvateista mainittakoon Breeders II Liza L ( Lord Z ) joka Mikko Forstenin kanssa aloitti lupaavan kansainvälisen uran, mikä valitettavasti katkesi ennen aikojaan loukkaantumiseen ja FWB jalostukseen hyväksytty ori Quardino L ( Quaprice ), joka kilpailee Janna Jensenin kanssa. Molempien emä on jo edesmennyt holsteinertamma Roxane I ( Cardino – Capitol )

Mikäli olet kiinnostunut hevosistamme joko kaupan tai yhteisomistajuuden merkeissä – ota rohkeasti yhteyttä!
Teemme myös varsoja tilauksesta!

Ystävällisesti,
Mari ja Kimmo Lahti


Katso kasvattajan mahdolliset myytävät hevoset näistä linkeistä!

e!

Ota yhteyttä kasvattajaan Topfoals

Mari ja Kimmo Lahti
044-751 5555
kimmo.lahti@topfoals.fi

5 + 5 =