FWB-yhdistys

Hevosjalostusliitto Lämminverisiitosta varten ry – Hästavelsförbundet för varmblodsavel rf perustettiin vuonna 1926 tarkoituksena kehittää ja jalostaa niin urheilutarkoituksiin kuin sotalaitoksenkin tarpeisiin soveltuva lämminverihevonen. Matkan varrella yhdistyksen nimi on muuttunut; vuonna 1980 nimeksi tuli Ratsujalostusliitto ry – Ridhästavelsförbundet rf ja 2017 otettiin käyttöön nykyinen nimi FWB -yhdistys ry – FWB föreningen rf. FWB -yhdistyksen  toiminnan päätarkoituksena on kehittää suomalaisen puoliveriratsun – Finnish Warmblood FWB, kasvatus- ja jalostustyötä, tukea jäsentensä toimintaa ja edistää heidän taitojaan hevosten kasvattajina.

Yhdistys on Suomen Hippos ry:n sekä Suomen Ratsastajainliitto ry:n yhteisöjäsen, sillä on hyvät yhteydet eurooppalaisiin kasvattajajärjestöihin, maatalous- ja muiden hevosalan järjestöihin ja tutkimuslaitoksiin.

Tarjoamme 20% alennuksen jäsenillemme kaikista järjestämistämme tilaisuuksista, joihin kuuluvat myös luennot ja koulutustilaisuudet (ei Breeders’ Prize).

Jouni Heikinheimo ja El Carillo, kuva SRL/Heidi Lammi

Liity FWB-yhdistyksen jäseneksi!