Kyvyt Esiin presented by Remeo karsintapaikkakunnat

Kyvyt Esiin presented by Remeo kevään karsinnat perutaan

Korona-virustilanteen vuoksi FWB-yhdistyksen hallitus on päättänyt perua kaikki Kyvyt Esiin presented by Remeo kevään 2020 karsinnat. Alustava karsinta-aikataulu on sellainen, että karsintojen takaaminen maantieteellisesti tasapuolisesti ei ole mahdollista, mikäli virustilanne kevään mittaan paranee ja tilanne muuttuu.

FWB-yhdistyksen hallitus päätti, että karsinnat toteutetaan poikkeuksellisesti syyskuun aikana yhden päivän tilaisuuksina. Tilaisuuksien paikat ja ajankohdat tiedotetaan kesän aikana ja ilmoittautuminen alkaa elokuun lopulla. Vastaava toimintamalli on ollut aikaisemmin kerran käytössä, kun hevosilla on ollut flunssaepidemia keväällä. Finaalipäivät ovat tämänhetkisen suunnitelman mukaan 3.-4.10.2020.

Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa haittaa ja toivomme tilanteen pikaista normalisoitumista.

Ilmoittautuminen tapahtumiin päättyy 14 vuorokautta ennen paikkakuntakohtaista ensimmäistä tilaisuutta. Maksathan myös sääntäjen mukaisen osallistumismaksun (FWB–yhdistyksen jäsenet 60 €, muut kuin FWB-yhdistyksen jäsenet 100 €)  FWB–yhdistys ry:n tilille FI10 6601 0001 1253 68 ilmoittautumisajan puitteissa.