Tapahtumat

KYVYT ESIIN

2-3-vuotiaille ratsuhevosille tarkoitettu tapahtuma. Tilaisuudessa saa arvion hevosen askellajeista ja irtohypytyksestä. Alkukatselmukset keväällä useilla eri paikkakunnalla, finaali lokakuussa.

LAATUARVOSTELU

4-vuotiaille ratsuhevosille ja 5-vuotiaille varsoneille tammoille tarkoitettu tilaisuus, missä arvioidaan hevosen terveydentila, rakenne ja askellajit sekä hypyt. Kilpailu jakaantunut koulu- ja esteosuuteen.

5-VUOTISDERBY

Kilpailu 5-vuotiaille FWB-ratsuille ja 6-vuotiaille varsoneille FWB-tammoille . Esteratsastuksessa luokat 110-120 cm ja kouluratsastuksessa helppo B-helppo A. Kilpailu järjestetään Nuorten Hevosten Festivaalin yhteydessä.

BREEDERS’ PRIZE

Kilpailu 6-vuotiaille FWB-ratsuille ja 7-vuotiaille varsoneille FWB-tammoille . Kilpailuun osallistumista maksetaan varsan syntymävuodesta saakka. Jälki-ilmoittuneet joutuvat maksamaan erääntyneet maksut tuplana. Kilpailu käydään koulu- ja esteratsastuksessa. Vuonna 2017 voittajahevonen sai 3400 €, jotka jakautuivat omistajan (75%) ja kasvattajan (25%) kesken.

FWB-PÄIVÄT

Perinteisesti FWB-päivät järjestetään vuosittain Savijärven Kartanolla Sipoossa toukokuussa.
Kilpailussa ratsastetaan helppoja koulu- ja esteluokkia. Kaiken ikäisille ja kokoisille hevosille sekä poneilla järjestetään myös match show.