Valmennukset

Rien van der Schaft nuorten hevosten valmennukset

Rien van der Schaft nuorten hevosten askellajivalmennukset ovat täällä. FWB-yhdistys haluaa tukea laadukasta nuorten hevosten valmennusta ja koulutusta. Valmennukset ovat avoimia valituille 4-6-vuotiaille FWB-askellajihevosille ja niiden ratsastajille. Valmennukset järjestetään senioreiden kouluratsastusmaajoukkuevalmennusten yhteydessä.

Ensimmäinen valmennus järjestetään maanantaina 21.2.2022 upean Kusas Dressagen tiloissa Helsingissä. Valmennukset toteutetaan kahden ratsukon ryhmissä. Seuraavat tulevat valmennusajankohdat ilmoitetaan FWB-yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa. Valmennuksen hinta on FWB-yhdistyksen jäsenille 85 euroa ja muille 105 euroa. Maksu sisältää maneesivuokran. Valmennuksiin valitaan 20 ratsukkoa sekä 5 varasijoille.

Hakuaika on päättynyt 1.2.2022. Voit edelleen lähettää avoimen hakemuksen jos olet kiinnostunut valmennuksista, sinulla on mahdollisuus päästä varasijalle. Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat: kerro itsestäsi sekä omasta ratsastuksellisesta tasostasi lyhyesti, kerro hevosestasi, sen ikä ja tämänhetkinen taso tai tulokset. Kerro tavoitteistanne kaudelle 2022 sekä pidempiaikainen, noin kolmen vuoden tavoitteenne ratsukkona ja kerro myös sitoutumismahdollisuuksistanne nuorten hevosten valmennuksiin. Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen valmennus@finnishwarmblood.fi

Tervetuloa mukaan!

YHTEYSTIEDOT

info@finnishwarmblood.fi

Nopeiten tavoitat meidät laittamalla
viestiä sosiaalisen median kautta

HALLITUS

YHTEISTYÖKUMPPANIT