Kyvyt esiin
ja 3-vuotistestin ohjeet

Kyvyt Esiin presented by Hankkija

Kyvyt Esiin presented by Hankkija finaalit pidetään Koulutuskeskus Salpauksessa Lahden Jokimaalla 29.-30.10.2022. Hypyt lauantaina 29.10. ja askellajit sunnuntaina 30.10.

Suorat lähetykset lauantaina ja sunnuntaina klo 10 alkaen Haven Livessä.

Tulosseuranta askellajit.

Tulokset hypyt.

Lähtölista hypyt 29.10.2022

Lähtölista askellajit 30.10.2022

Erityismääräyksiä:

  • Tilaisuudet ovat avoimia kaikille 2-3-vuotiaille lämminverisille ja täysiverisille ratsuhevosille sekä ratsuponeille, jotka ovat merkitty FWB-/SRP-kantakirjan pääosastoon sekä muille pääkantakirjan vaatimukset täyttäville yksilöille. Hevosten ja ponien tulee olla rekisteröity Suomen Hippoksen rekisteriin. Huom! tietokantaan merkityt yksilöt voivat osallistua karsintaan, mutta ei 3-vuotistestiin eikä niillä ole osallistumisoikeutta finaaliin. Kevään tilaisuuksiin voidaan ottaa myös muita hevosia mukaan harjoittelumielessä, jos paikkakunnalla on tilaa. Tilaisuudet järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.
  • Tilaisuudet ovat 2-vuotiaille ensisijaisesti opastus- ja koulutustilaisuuksia. 3-vuotiaat suorittavat tapahtuman toisella kerralla 3-vuotistestin.
  • 3-vuotistestin säännöt löytyvät täältä.
  • Ikäluokat arvioidaan erikseen.
  • Ensimmäisessä tilaisuudessa suoritetaan estearviointi, toisessa tilaisuudessa arvioidaan lisäksi askellajit sekä rakenne.
  • 3-vuotias voi osallistua askellajipainotteisen arviointiin, jolloin esteet ovat matalampia eikä hyppykapasiteettia arvioida. Tällöin on mahdollisuus kvaalautua ainoastaan askellajifinaaliin.
  • Kaikki tulokset julkaistaan tilaisuuksien jälkeen.

Finaali syksyllä

Finaaliin kvaalautuneiden tulee olla:

  • FWB –kantakirjan pääosastoon merkityt hevoset sisältäen myös muuhun hyväksyttyyn kantakirjaan ensirekisteröidyt hevoset, jotka täyttävät polveutumisvaatimukset.
  • osallistunut kahteen tilaisuuteen.
  • saanut vähintään keskiarvon 7,75 (estetulos ja/tai askellajitulos)

Hevonen voi osallistua vain joko este- tai askellajifinaaliin, mikäli se on saavuttanut vähimmäiskeskiarvon molempiin finaaleihin.

Kyvyt Esiin -finaalin palkinnot: voittajalle 200 €, toiselle 150 €, kolmannelle 100 € ja muille sijoittuneille 60 €.

Ilmoittautuminen

FWB-yhdistys ry:n internetsivujen sähköisen ilmoittautumislomakkeen pääset täyttämään TÄSTÄ.

Maksu

Karsinnat FWB–yhdistyksen jäsen 60 €
Karsinnat muut kuin FWB-yhdistyksen jäsen 100 €
Finaali FWB–yhdistyksen jäsen 40 €, muut kuin FWB-yhdistyksen jäsen 50 €.
Osallistumismaksu suoritetaan FWB –yhdistys ry:n tilille FI10 6601 0001 1253 68 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun! Ilmoittautumisajan jälkeen perutusta ilmoittautumisesta palautetaan puolet (50%) osallistumismaksusta eläinlääkärin-/lääkärintodistusta vastaan. Ennen ilmoittautumisajan päättymistä perutut ilmoittautumiset eivät aiheuta ilmoittajalle kuluja. Peruutukset sähköpostilla info@finnishwarmblood.fi.

Muuta

Lähtölistat lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille. Tapahtumassa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Hevosia ja esittäjiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta. Tilaisuuteen osallistuminen tapahtuu hevosen omistajan ja kaikkien asianosaisten omalla vastuulla. Esittäjillä tulee olla kypärä ja siisti näyttelyasu (musta/valkoinen). Tilaisuuksissa on oltava 2 omaa avustajaa mukana esittäjän lisäksi.

Estesuora löytyy tästä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

YHTEYSTIEDOT

info@finnishwarmblood.fi

Nopeiten tavoitat meidät laittamalla
viestiä sosiaalisen median kautta

HALLITUS

YHTEISTYÖKUMPPANIT