Kyvyt Esiin -finaali

FINAALIKUTSU JULKAISTAAN ELO-SYYSKUUSSA 2021

Ikäluokat arvioidaan erikseen.

Finaaliin kvaalautuneiden tulee olla:

  • FWB –kantakirjan pääosastoon merkityt, olevat hevoset sisältäen myös muuhun hyväksyttyyn kantakirjaan ensirekisteröidyt hevoset, jotka täyttävät polveutumisvaatimukset.
  • osallistunut kahteen tilaisuuteen.
  • saanut vähintään keskiarvon 7,75 (estetulos ja/tai askellajitulos)

Tulokset paikkalunnittain tulossivulla.

Hevonen voi osallistua vain joko este- tai askellajifinaaliin, mikäli se on saavuttanut vähimmäiskeskiarvon molempiin finaaleihin.

Ilmoittautuminen
FWB-yhdistys ry:n internetsivujen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Maksu
Vuonna 2020 finaali sisältyy karsintojen hintaan.
Finaali kaikilta 50 €
Osallistumismaksu suoritetaan FWB –yhdistys ry:n tilille FI10 6601 0001 1253 68 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun! Ilmoittautumisajan jälkeen perutusta ilmoittautumisesta palautetaan puolet (50%) osallistumismaksusta eläinlääkärin-/lääkärintodistusta vastaan. Ennen ilmoittautumisajan päättymistä perutut ilmoittautumiset eivät aiheuta ilmoittajalle kuluja. Peruutukset sähköpostilla info@finnishwarmblood.fi.

Ilmoittautuminen tapahtuu FWB-yhdistyksen sähköisellä lomakkeella 16.10.2020 klo 16.00 mennessä. Lomake löytyy FWB-yhdistyksen sivuilta finnishwarmblood.fi.

Kyvyt Esiin presented by Remeo -finaalin palkinnot: voittajalle 200 €, toiselle 150 €, kolmannelle 100 € ja muille sijoittuneille 60 €.

Muuta
Lähtölistat ovat nähtävillä nettisivuilla. Tapahtumassa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Hevosia ja esittäjiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta. Tilaisuuteen osallistuminen tapahtuu hevosen omistajan ja kaikkien asianosaisten omalla vastuulla. Esittäjillä tulee olla kypärä ja siisti näyttelyasu (musta/valkoinen). Tilaisuuksissa on oltava 2 omaa avustajaa mukana esittäjän lisäksi.

Estesuora ja muut ohjeet löytyvät yhdistyksen nettisivuilla.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.