Kyvyt esiin

Kyvyt Esiin presented by Hankkija

 

Erityismääräyksiä:

  • Tilaisuudet ovat avoimia kaikille 2-3-vuotiaille lämminverisille ja täysiverisille ratsuhevosille sekä ratsuponeille, jotka ovat merkitty FWB-/SRP-kantakirjan pääosastoon sekä muille pääkantakirjan vaatimukset täyttäville yksilöille. Hevosten ja ponien tulee olla rekisteröity Suomen Hippoksen rekisteriin. Huom! tietokantaan merkityt yksilöt voivat osallistua karsintaan, mutta niillä ei ole osallistumisoikeutta finaaliin. Kevään tilaisuuksiin voidaan ottaa myös muita hevosia mukaan harjoittelumielessä, jos paikkakunnalla on tilaa. Tilaisuudet järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.
  • Tilaisuudet ovat 2-vuotiaille ensisijaisesti opastus- ja koulutustilaisuuksia.
  • Ikäluokat arvioidaan erikseen.
  • Ensimmäisessä tilaisuudessa suoritetaan estearviointi, toisessa tilaisuudessa arvioidaan lisäksi askellajit sekä rakenne.
  • 3-vuotias voi osallistua askellajipainotteisen arviointiin, jolloin esteet ovat matalampia eikä hyppykapasiteettia arvioida. Tällöin on mahdollisuus kvaalautua ainoastaan askellajifinaaliin.
  • Kaikki tulokset julkaistaan tilaisuuksien jälkeen.

Finaali syksyllä

Finaaliin kvaalautuneiden tulee olla:

  • FWB –kantakirjan pääosastoon merkityt hevoset sisältäen myös muuhun hyväksyttyyn kantakirjaan ensirekisteröidyt hevoset, jotka täyttävät polveutumisvaatimukset.
  • osallistunut kahteen tilaisuuteen.
  • saanut vähintään keskiarvon 7,75 (estetulos ja/tai askellajitulos)

Hevonen voi osallistua vain joko este- tai askellajifinaaliin, mikäli se on saavuttanut vähimmäiskeskiarvon molempiin finaaleihin.

Kyvyt Esiin -finaalin palkinnot: voittajalle 200 €, toiselle 150 €, kolmannelle 100 € ja muille sijoittuneille 60 €.

Ilmoittautuminen

FWB-yhdistys ry:n internetsivujen sähköisen ilmoittautumislomakkeen pääset täyttämään ilmoittautumisajan alettua maaliskuussa.

Maksu

Karsinnat FWB–yhdistyksen jäsen 60 €
Karsinnat muut kuin FWB-yhdistyksen jäsen 100 €
Finaali FWB–yhdistyksen jäsen 40 €, muut kuin FWB-yhdistyksen jäsen 50 €.
Osallistumismaksu suoritetaan FWB –yhdistys ry:n tilille FI10 6601 0001 1253 68 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun! Ilmoittautumisajan jälkeen perutusta ilmoittautumisesta palautetaan puolet (50%) osallistumismaksusta eläinlääkärin-/lääkärintodistusta vastaan. Ennen ilmoittautumisajan päättymistä perutut ilmoittautumiset eivät aiheuta ilmoittajalle kuluja. Peruutukset sähköpostilla info@finnishwarmblood.fi.

Muuta

Lähtölistat lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille. Tapahtumassa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Hevosia ja esittäjiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta. Tilaisuuteen osallistuminen tapahtuu hevosen omistajan ja kaikkien asianosaisten omalla vastuulla. Esittäjillä tulee olla kypärä ja siisti näyttelyasu (musta/valkoinen). Tilaisuuksissa on oltava 2 omaa avustajaa mukana esittäjän lisäksi.

Estesuora löytyy tästä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

YHTEYSTIEDOT

info@finnishwarmblood.fi

Nopeiten tavoitat meidät laittamalla
viestiä sosiaalisen median kautta

HALLITUS

YHTEISTYÖKUMPPANIT